1B. DOL moški

19 / november 2022
Špan Brezovica - SIP Šempeter 3:0
Poročilo s tekme

Prvi niz se je začel izenačeno. Prvič je uspelo domačim povesti z več kot točko prednosti pri 6:4. Ekipi Špan Brezovici je uspelo z nekaj zaporednimi bloki prednost še povečati in gostujoči trener je pri rezultatu 13:7 vzel time-out. Domačini so tudi po time-outu nadaljevali z odlično igro in uspeli povesti s 16:8. V nadaljevanju niza je domači ekipi uspelo prednost povečati na 10 točk razlike in gostje so pri 22:12 vzeli drugi odmor. Prvi niz se je končal po 17. minutah igre z rezultatom 25:15 v prid Špan Brezovice.

V drugem nizu so bolje začeli domačini, ki so povedli s 4:1. Gostje so vzeli svoj prvi time-out v nizu pri 7:2, po nekaj zaporednih zaključenih napadov igralcev Špan Brezovice. Po time-out-u so bolje zaigrali gostje in se približali na dve točki zaostanka 6:8. Brezovici je nato spet uspelo z nekaj zaporednimi točkami povečati prednost na pet točk razlike. Gostje so se nato spet uspeli približati in domači trener je vzel odmor (16:13). Po domačem odmoru so igralci Špan Brezovice dosegli tri zaporedne točke in gostje so vzeli svoj drugi odmor (19:13). V zaključku niza so domači igralci še povečali
prednost in ga dobili z enakim rezultatom kot prvega (25:15).

Tretji niz se je začel izenačeno, nobeni izmed ekipi ni uspelo priti do prednosti več kot dveh točk. Tudi v nadaljevanju niza sta ekipi igrali izenačeno. Po nekaj odličnih servisih domačih igralcev je uspelo Brezovici povesti z 15:13 in gostje iz Šempetra so vzeli prvi odmor v tretjem nizu. Po time-outu se je niz nadaljeval izenačeno, po nekaj dobrih napadih je SIP Šempeter izenačil rezultat pri 17:17. Niz se je nadaljeval izenačeno, vendar je Brezovici spet uspelo povesti z dvema točkama razlike in gostje so vzeli dva odmora. Brezovici je uspelo niz dobiti z rezultatom 25:22.