Sportklub 1A. DOL moški

25 / september 2020
Krkaši želijo na domačih tleh popraviti vtis s prve tekme
Napoved tekme

Triglavani so preteklo soboto v Kamniku vknjižili prvo točko, zanjo pa je bil zaslužen predvsem trio Bregant–Mali–Godnič, prav na njih pa bodo morali pozornost usmeriti tudi Krkaši. Visokorasli podajalec Godnič je dobro razigraval svoje napadalce, ob tem pa še uspešno zaustavljal nasprotnikov napad, vknjižil je kar štiri bloke.

Na drugi strani so Krkaši v Hočah imeli kar nekaj težav na sprejemu, v oči pa bode tudi visoko število zgrešenih začetnih udarcev. Krkaši bodo tako skušali dvigniti zbranost v vseh odbojkarskih elementih, unovčiti pa želijo tudi prednost domačega igrišča in podporo s tribun.

Anže Borin, libero Krke: "Zavedamo se, da nas čaka zahtevna, a hkrati zelo pomembna tekma. V prvi vrsti si želimo popraviti vtis s prve tekme. Prepričan sem, da lahko, da v kolikor izboljšamo določene elemente naše igre in zmanjšamo število lastnih napak, povsem odkrito upamo na našo zmago."

Luka Lindič, bloker Krke: "Nasprotnikov nikakor ne gre podcenjevati, saj so prejšnjo soboto proti Kamniku pokazali odlično igro. V Marofu bomo pritisnili s servisom, pokazali borbeno igro ter s podporo s tribune z nekaj sreče vknjižili prve točke v letošnji sezoni."