1B. DOL moški

18 / februari 2021
Fužinar - Brezovica
Poročilo s tekme

Tekmo so igralci Fužinarja začeli odlično, saj so hitro prišli do prednosti in jo do konca le še povečevali. Uvodni niz se je tako končal s 25:16 za domačo ekipo. Že v drugem nizu so se razmerja moči na igrišču obrnila, saj je Brezovica dvignila nivo igre in vodila še s 13:16, a v zaključku niza so igralci Fužinarja odigrali bolj zbrano, izkoristili nekaj napak gostov in s 25:21 prišli do vodstva z 2:0.

Tudi tretji niz se je začel izenačeno, a tokrat nobeni ekipi ni uspelo prednosti povečati. Tokrat so v zaključku bolje odigrali igralci Brezovice, ki so dobili niz z 22:25 in tako zmanjšali zaostanek. Četrti niz sta se ekipi izmenjevali v vodstvu vse do končnice, ko so do prednosti s 23:20 prišli domači. A po nekaj slabših napadih je prednost skopnela, zato smo lahko spremljali dramatično končnico, kjer pa so bili mirnejši domači igralci in jo dobili s 30:28, s tem pa tudi tekmo 3:1.

Pri Brezovici je bil tudi tokrat najučinkovitejši Šen s 23 točkami, 17 jih je prispeval Rozman. Za Fužinar je 21 točk dosegel Plesec, Podričnik jih je dodal 14, Fink pa 11, od tega pet blokov.

OKF