1B. DOL moški

03 / februari 2021
SIP Šempeter - PRO Volley
Poročilo s tekme

Ekipa PRO Volleyja ima v zadnjem času veliko težav s poškodbami, tako da v Šempeter niso pripotovali v popolni postavi. Šempetrani so odločno vstopili v tekmo in z dobrimi servisi nasprotnika oddaljili od mreže. Niz je z zaključenim napadu zaključil Pokeršnik za 25:15. 

Tudi v drugem nizu so Šempetrani hitro povedli za sedem točk (13:6). V napadu sta v tem delu igre prevladovala Pokeršnik in Hirci. Domači trener je v drugem delu niza dal priložnost za igro večini igralcev s klopi, ki so uspešno pripeljali niz do konca in po napaki nasprotnika na servisu niz dobili s 25:15.

V tretjem nizu je gostujoča ekipa na začetku niza uspešno držala priključek (7:7). V tem delo je bil za gostujoča ekipo trikrat v bloku uspešen Murks. V drugem delu niza je ponovno domača ekipa prevladovala na servisu in v napadu, kjer sta bila najuspešnejša Pokeršnik in Majcenovič-Zuka za zmago s 25:16.

Pri domači ekipi sta bila najuspešnejša Pokeršnik s 17 in Hirci z 12 točkami. Pri gostih pa je bil najuspešnejši Murks z osmimi točkami.