1B. DOL moški / 4

21 / mars 2023
ATHOS Kostanjevica - Črnuče II 0:3
Poročilo s tekme

Na zaostali tekmi 1.B DOL med ekipama ATHOS Kostanjevica in Črnuče II smo spremljali zanimiv obračun, na katerem so se nove zmage veselili gostje iz Ljubljane z rezultatom 0:3.

V prvem nizu smo spremljali izenačen uvod, ekipi sta bili izenačeni vse do sredine niza. Nato so gostje s serijo začetnih udarcev Zajca pobegnili za štiri točke (14:18) in prednost uspeli ohraniti vse do zaključka niza (20:25).

V drugem nizu smo prav tako spremljali izenačen dvoboj, na katerem ni manjkalo lepih potez na obeh straneh. Izstopal je Mivšek, korektor gostov, ki je je povzročal odbojkarjem ATHOSA nemalo težav in ekipo Črnuč vodil do uspeha tudi v drugem nizu (21:25).

V tretjem nizu se domačo odbojkarji kljub zaostanku z 2:0 v nizih niso predali. Črnučani so narekovali tempo igre, vendar so do vodstva prišli tudi kostanjeviški odbojkarji (14:13). Nato je sledila igra točke za točko, Mivšek pa je bil še vedno najbolj razpoložen igralec na parketu. V končnici so domači odbojkarji poskusili narediti preobrat, vendar so bili malenkost prekratki in zmaga je odšla v Ljubljano (23:25).