1B. DOL moški

21 / oktober 2023
ATHOS Kostanjevica - Calcit Volley II 1:3
Poročilo s tekme

Na tekmi 4. kroga 1B. državne odbojkarske lige smo v kostanjeviški dvorani spremljali obračun med domačo ekipo ATHOS Kostanjevica in drugo ekipo Calcit Volleyja. Po prepričljivo izgubljenih uvodnih nizih so kostanjeviški odbojkarji v tretjem nizu  na krilih neumornih navijačev zaigrali bolje in znižali zaostanek na 2:1 v nizih. V četrtem nizu so po boljšem začetku odbojkarjev Athosa (5:1), Kamničani strnili vrste in po preobratu slavili z rezultatom 3:1.

V prvih dveh  nizih smo videli prevlado kamniških odbojkarjev, ki so se z odličnim sprejemom razigrali in bili nezaustavljivi v napadu. Ravno sprejem je bila najbolj šibka točka Kostanjevičanov, ki niso sledili silovitem tempu gostov iz Kamnika in se tako znašli v zaostanku z 2:0 v nizih.

V tretjem nizu smo videli popolnoma drugačen obraz domačih odbojkarjev, ki so bistveno izboljšali sprejem in bili suvereni v napadalnih zaključkih. Temu primerno se je to odražalo tudi pri rezultatu in gladki zmagi z rezultatom 25:14. 

V četrtem nizu smo videli obetaven začetek kostanjeviških odbojkarjev (5:1;7:3), vendar so Kamničani z nekaj menjavami spremenili potek igre in se po preobratu zasluženo veselili nove prvenstvene zmage.