1B. DOL moški

04 / november 2023
OK Sava : SIP Šempeter 0:3
Poročilo s tekme

Že na začetku prvega niza so gostujoči odbojkarji odločno vstopili v vodstvo in po dveh zaporednih asih Špesa Podbregarja povedli s 4:14. Priigrana prednost je bila dovolj visoka, da so fantje iz Šempetra gladko osvojili prvi niz.

V drugem nizu so se odbojkarji OK Sava uigrali in ekipi sta se izmenjavali v vodstvu vse do rezultata 19:19. Špes Podbregar je z blokom in udarcem povedel gostujoče v vodstvo, a domači odbojkarji se niso predali. Gostujoči odbojkarji so uspeli z dobro igro vodstvo še povečati in si zasluženo priigrali tudi drugi niz.

Na začetku tretjega niza smo bili priča velikemu številu napak na domači strani, kar je prineslo gostujoči ekipi veliko prednost. Niz napak domačih odbojkarjev je bil prekinjen s polminutnim odmorom. Po odmoru so Črnučani prikazali boljšo igro in z dvema asoma Ritmaniča, asom Opeke Kreseta in dvema zaporednima blokoma Pigareva prevzeli vodstvo pri 11:8. Sledil je polminutni odmor, po katerem je gostujoča ekipa rezultat izenačila ter niz z dobro igro svojih igralcev tudi osvojila.