1B. DOL moški

27 / november 2023
OK Črnuče : Calcit Volley II 1:3
Poročilo s tekme

Uvodni niz so bolje pričeli odbojkarji ekipe Calcit Volley II, saj so si do prvega polminutnega odmora na domači strani priigrali rezultat 7:12.  Po odmoru so fantje iz gostujoče ekipe uspeli vodstvo ohraniti in še povečati. Pri rezultatu 18:23 so fantje iz domače ekipe zmanjšali zaostanek in prišli do zaostanka 23:24. Calcit Volley II si je z uspešnim zaključkom Okorna priigral prvi niz.

V drugem nizu sta se ekipi izmenjevali v vodstvu vse do rezultata 20:21 v prid gostujoče ekipe. V zadnjem delu niza je ključno vlogo na gostujoči stani odigral Podobnik, ki je z zaključnimi udarci in blokom svojo ekipo povedel do zmage v drugem nizu.

V tretjem nizu je v vodstvo stopila ekipa OK Črnuče, ki je to vodstvo uspela ohraniti in povečati kljub polminutnim odmorom in menjavam na gostujoči strani. Domača ekipa je niz gladko osvojila z ogromno razliko desetih točk.

V četrtem nizu pa smo lahko spremljali zrcalno sliko tretjega niza. Ekipa Calcit Volley II je takoj prišla v vodstvo. Prednost je uspela povečati kljub menjavam na domači strani in niz zaključila še z večjo razliko dvanajstih točk.