Sportklub 1A. DOL moški

06 / oktober 2022
ACH Volley Ljubljana : Črnuče
Najava tekme
Aktualni državni ter pokalni prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana danes ob 20.uri s tekmo proti mestnim tekmecem iz Črnuč odpirajo novo sezono Sportklub prve odbojkarske lige, v kateri bodo branili naslov državnih prvakov.
V prvem krogu se bodo oranžni zmaji pomerili proti mladi, vendar izjemno nadarjeni zasedbi iz Črnuč, ki jih vodi izkušeni trener IztokKšela. Ljubljanski odbojkarji ne želijo ničesar prepustiti naključju in v tekmo vstopajo izredno motivirani, da sezono otvorijo po svojih željah.
Misli pred prvo tekmo je strnil trener Radovan Gačič in povedal: »Minuli konec tedna smo se udeležili močnega turnirja v Novem Sadu, ki je pokazal, da smo na pravi poti. Še vedno je prostora za napredek, vendar je nivo igre že na zadovoljivi ravni. Nasprotnika ne gre podcenjevati, zato moramo na uvodni tekmi pokazati našo najboljšo predstavo in pred domačimi navijači osvojiti prvo zmago.«
Ljubljančane v tem tednu poleg mestnega derbija s Črnučam čaka še gostovanje pri Salonitu iz Kanala, in sicer v soboto, 8. 10. ob 19. uri.