1B. DOL ženske

26 / november 2022
Vital Ljubljana - Mozirje 0:3
Poročilo s tekme

Prve so si večjo prednost v prvem nizu priigrale Mozirjanke s 5:9, sledil je prvi odmor za Vital. Po odmoru so gostje prednost povečale prednost in z blokom povedle 8:14, sledil je še drugi odmor za Vital. V nadaljevanju niza so gostje držale prednost in jo z nekaj dobrimi servisi še povečale in niz dobile z izidom 14:25.

Tudi drugi niz so bolje odprle gostje in z napako v napadu Vitala povedle z 0:4. Domača trenerka je zahtevala prvi odmor v drugem nizu. Gostje so nadaljevale z dobro igro in prednost povečale na 5:11 in sledil je še drugi odmor na zahtevo domače ekipe. Pri rezultatu 14:19 je prvi odmor zahteval še gostujoči trener. V nadaljevanju so gostje nadaljevale z boljšo igro, in z nekaj dobrimi servisi prednost še povečale, ter niz dobile s 15:25.

Tudi tretji niz so bolje odprle gostje in povedle z 2:6, ko je domača klop zahtevala prvi odmor v tretjem nizu. Po odmoru so domače igralke začele igrati bolje in z nekaj bloki in dobrimi servisi Neje Poznajelšek prišle do izenačenja na 7. točki. Gostje so hitro odgovorile s štirimi točkami in povedle s 7:11. Nadaljevale so z odlično igro in tudi tretji niz dobile, z izidom 20:25, ter tako prišle do zmage in treh točk.